Menu konferencyjne

Pragniemy przedstawić Państwu propozycję menu, która będzie podkreślała charakter spotkania biznesowego.
 
Posiłki są podawane w formie stołu szwedzkiego. Dobierając potrawy bierzemy pod uwagę specyfikę kuchni o najwyższym poziomie jakościowym, Państwa oczekiwania oraz możliwości obiektu w którym są serwowane posiłki, a także scenariusz imprezy.

Przykładowe menu konferencyjne

1.   Zupa gulaszowa
2.   Flaki
3.   Koreczki ( ser, szynka, papryka, oliwka)
4.   Sałatka jarzynowa
5.   Jajka nadziewane (boczek wędzony, masło)
6.   Kanapki wiosenne
7.   Kawa
8.   Herbata
9.   Owoce
10. Ciasto (chrusty, jabłecznik)
11. Woda gazowana/niegazowana
12. Soki owocowe

Proponowana cena: 65 zł/osoba.
Sala konferencyjna 200 m2 - gratis.
Parking strzeżony dla wszystkich uczestników konferencji - gratis