Menu wesel

MENU WESELNE 170 zł/os

Wszyskie potrawy przygotowywane są na miejscu przez kucharzy Motelu Paradise

Obiad:

Rosół z makaronem własnej roboty 
Kotlet "Paradise"
Kotlet schabowy
Zraz zwijany z boczkiem
Klops z pieczarkami
Szwajcar z żółtym serem
Kotlet de Vollaile
Ziemniaki, frytki
Zestawy surówek, mizeria

Zakąski zimne:

Patera zimnych i smażonych mięs na lustrach (polędwica w zalewie, schab ze śliwką i ananasem, galantyna itp.)
Ryba w sosie słodko-kwaśnym
Karkówka po szlachecku w zalewie
Befsztyk tatarski
Pstrąg wędzony
Jajka mallet w sałatce jarzynowej
Sałatka łososiowa na sałacie
Sałatka ryżowa z kurczakiem
Śledź po kaszubsku

Dania ciepłe:

Golonka duszona w winie z dodatkiem warzyw
Gołąbki w sosie własnym
Kurczak pieczony
Kaczka z pomarańczą na jarzynach
Barszcz z krokietem

Dodatkowo:

Przestronna klimatyzowana sala z przyległym tarasem - gratis
Możliwość wykorzystania projektora i ekranu do prezentacji multimedialnych - gratis
Obrusy białe z falbanami - gratis
Profesjonalna obsługa kelnerska - gratis
Nadzorowany i monitorowany parking dla wszystkich gości - gratis
Apartament dla nowożeńców- gratis
Chleb weselny i sól na przywitanie nowożeńców - gratis
Kawa , herbata - gratis

Inne

Dzieci do lat 3 - gratis
Dzieci do lat 10 - 50 %
Orkiestra, fotograf, wodzirej - 50 %

W zakresie własnym klientów lub za dopłatą:

1. Poprawiny - 30 zł/osoba
2. Nocleg - 50 zł/osoba ( ze śniadaniem 65 zł/osoba )
3. Dekoracja weselna - 700 zł
Podświetlone tło za parą młodą
• Pokrowce na krzesła w kolorze białym
• Ikebana, świeczniki
• Bukiety na stołach
• Tiule na stołach i krzesłach dla gości i pary młodej wg. uzgodnionej kolorystyki
• Dekoracja stolika bankietowego na szampana
• Świeczniki i świece na stole
• Serwetki
• Dekoracja bufetu alkoholowego i kawowego
• Dekoracja wejścia do sali weselnej

4. Tort weselny - własny lub 50 zł/kg
5. Ciasto - własne lub 10 zł /osobę
6. Owoce - własne lub 10 zł/osobę
7. Alkohol - własny lub wg. uzgodnień
8. Napoje - własne lub wg. uzgodnień

Dodatkowe atrakcje kulinarne

1. Prosiak pieczony klasyczny Farsz z kaszy mieszanej, wątróbek drobiowych oraz warzyw ok. 30 kg 800 zł
2. Dzik pieczony 25 - 40 kg 30 zł/kg
3. Udziec wieprzowy pieczony 8 - 14 kg 30 zł/kg
4. Indor pieczony 10 - 20 kg 30 zł/kg
5. Prosiak pieczony mały (prosiak trybowany z farszem mięsnym na bazie kaszy lub z farszem ziemniaczanym) ok. 15 kg - 550 zł
6. Pół świni pieczone w kapuście ok. 35 kg - 750 zł
7. Jagnię w ziołach prowansalskich 10 - 15 kg - 55 zł/kg
8. Stół staropolski (paśnik)  - 1.500 z
Menu stołu staropolskiego zawiera przeróżną kombinację mięs, takich jak dorodny udziec, swojskie wędliny: kaszanka, baleron, salceson, boczek. Bochny chleba, smalec  w glinianych naczyniach, ogórki kiszone lub małosolne. Prosiak, dzik i udziec mogą być wykonane w wersji w chlebie